Behind The Door

A votre service

Avenue Reine Astrid 59A, boite 14
1780 Wemmel

info@behindthedoor.be
+32 (0) 470 434 990

 

Contact

 

 

Assurée auprès de l’organisme d’assurance AXA portant le n° de police 730.390.160
Agent immobilier agrée en Belgique sous le n° N° IPI : 515.600
Numéro d’entreprise: BE079 626 050

Welkom bij Behind The Door

Welkom bij Behind The Door, uw vertrouwde makelaarskantoor dat een unieke ervaring biedt door vastgoed en marketing te combineren.

 

Bij Behind The Door bieden wij een service op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij werken van begin tot eind samen met onze klanten om een kwaliteitsservice van A tot Z te bieden.
Ons kantoor luistert naar uw behoeften en komt op voor uw belangen. Wij stellen onze expertise tot uw beschikking om uw eigendom tegen de beste prijs en binnen een redelijke termijn te verkopen.

 

Als familiekantoor zetten wij ons in voor de voortdurende technologische ontwikkeling van informatie- en communicatiemiddelen om u een moderne en efficiënte service te bieden.
Bij Behind The Door is het ons beleid u een selectie van 3 tot 4 eigendommen per maand aan te bieden die zorgvuldig worden geselecteerd om alleen de beste te behouden.

 

Waarom elders zoeken als de oplossing achter de deur ligt? Neem contact op met Behind The Door om te profiteren van onze ondersteuning op maat en onze expertise in vastgoed en marketing.

Onze missie

Ons makelaarskantoor werd opgericht met als doel een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze klanten. Sinds de oprichting hebben we onvermoeibaar gewerkt om dit doel te vertegenwoordigen. Wij zijn trots op onze geschiedenis en onze inzet voor onze klanten.

 

Onze missie is om van elke vastgoedtransactie een positieve ervaring voor onze cliënten te maken. Wij worden geleid door onze waarden van respect, integriteit, uitmuntendheid en samenwerking, en wij streven ernaar deze in praktijk te brengen in ons dagelijks werk. Wij streven ernaar een verschil te maken in het leven van onze cliënten en hen te helpen hun droomhuis te vinden of hun eigendom efficiënt en winstgevend te verkopen.

 

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten om u te helpen uw vastgoeddoelen te bereiken. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u door het proces te begeleiden. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen uw vastgoedproject te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in ons agentschap?

Wilt u een afspraak met ons maken?

DE eerste stap naar de verkoop of verhuur van uw woning

Wilt u een schatting van uw woning?

Schatting aanvragen

#behindthedoor

Suivez-nous sur instagram!

code

Volg ons op Instagram